Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 17 januari 2013

RD9

Mitt i natten igen.
Jag somnade visst när jag nattade Mini så det är nog en förklaring till att jag vaknade nu (eller snarare för en timme sedan).
Det betyder att jag fick ta mina tabletter lite för sent... Men jag tror inte att det är hela världen.

Igår kände jag ingenting förutom vid 15-tiden. Då var det en timme efter att jag tagit Utrogesttabletterna (progesteron). Jag fick en galen yrsel. Och det trots att jag satt ner.
Får man för mycket progesteron så kan man få just yrsel. Eftersom jag inte haft det tidigare under den här ruvningen så är min teori att jag är gravid och börjat tillverka eget progesteron. Då blir det ju en "överdos" om jag även tillför samma hormon och jag får yrsel. Det hade jag även när jag väntade Mini.
Det var min positiva gravidteori.

Den negativa teorin är att jag bara intalar mig själv och fabricerar på ren vilja. Att inmundiga progesterontabletter gör ju att kroppen verkligen får i sig hormonet och yrseln kan lika gärna bero på att det är en lite väl hög dos. För jag känner inget i nedermagen. Alls.

Så nu ligger jag här i mörkret och spekulerar igen. Längtar till på lördag. Då testar vi.

Kram i mörkret

9 kommentarer:

  1. Åh då är det "bara" 2 dagar kvar. Och det kan ju vara för tidigt oavsett om det är td eller inte td... Tur att du får komma och göra ett blodprov sen. Förstår att tankarna går upp och ner. Detta är ju hemskt.
    Tycker dock att det låter som positivt.

    Många kramar

    SvaraRadera
  2. Såg dina nattliga tankar längre ner och nu vet jag kininet hur det funkar med din behandling men generellt väntar man med nästkommande med en blödning emellan så att kroppen har en chans att ta igen sig. Ville bara dela med mig.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Tack! Precis vad jag trodde. Jag är bara så otålig just nu. ;o)

    Kraaam!!!

    SvaraRadera
  4. Jag tror benhårt på att dina tecken är positiva och att bebbe frodas därinne!
    kram

    SvaraRadera
  5. Men oj vad duktig du är som kan hålla dig! Jag har börjat testa på RD7 varje gång.... Tummarna hålls hårt här! Kram

    SvaraRadera
  6. Jag håller också tummarna för att det blir ett plus för dig på måndag! Snart får du veta om du har ett nytt litet liv som växer i den mage, hoppas verkligen det! :)

    Kram

    SvaraRadera
  7. Jag tycker vi bestämmer att du är gravid! Yrsel var mitt första gravidtecken alla tre gångerna jag varit gravid. :)(Och alla MÅSTE ju vara likadana som jag - såklart!)

    HÅller tummarna stenhårt!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Snart är det lördag och då vet du! Men den där yrseln, det och foglossning har alltid varit otroligt säkra graviditetstecken för mig.

    Ååååh, vad jag håller tummar här! Hoppas, hoppas hoppas, hoppas så!

    Kramar!!

    SvaraRadera
  9. Åh vad jag håller alla tummar och tår att det är en (eller varför inte två?!;)) som har bitit sig fast där inne. Känner mig nästan nervös för er skull! Hoppas hoppas det är ett fett plus på lördag! Kramar!

    SvaraRadera